• 0614160309
  • info@showdogcentre.nl

SDC Foute Party 2023

SDC Foute Party 2023

De eerste showwedstrijd met als thema Foute Party is een feit, dus schrijf u in. Tijdens de showwedstrijd wordt u als handler beoordeeld en niet de kwaliteiten van uw hond. Een mooie extra training voor u en uw hond met toch een wedstrijd-element. Iedere deelnemer krijgt een beoordeling van de presentatie, hierop staan tips en tops!

We beginnen met de showwedstrijd en aansluitend zullen Richard & Judith (Danscentrum Lensink) een dance-clinic geven, waarna de Foute Party los zal gaan. Onze trainingshal zal ingericht zijn in het thema en zien u ook graag in gepaste outfit. Als tip bevelen wij partykleding365 aan, een kortingscode zullen wij nog van hen ontvangen, zodat u kleding met korting kunt aanschaffen.

Uiteraard ook prijs voor de best geklede combinatie.
Aan de hand van een puntensysteem zal er per categorie geplaatst gaan worden en uiteindelijk zal er een Best in Show gekozen worden uit de winnaars van de diverse categorie├źn.

Erik Nienhuis heeft aangegeven van iedere deelnemer met hond een foto te willen maken en deze foto stelt hij beschikbaar. Tevens zal hij weer sfeer-foto’s maken van de Foute Party.

Er is een versnapering te verkrijgen tijdens de party!
Tot zondag de 13e.

inschrijvingen zijn gesloten

wendyvanoosten