Tijdens de showtraining worden handler en hond voorbereid op de presentatie in de ring tijdens de hondenshow. Het is dus niet alleen de hond, die voorbereid dient te worden, maar dus ook de handler.
Een aantal facetten zijn erg belangrijk tijdens deze training: het gebit tonen, betasten van jouw hond, juiste tempo bepalen voor het gangwerk, wat zijn de min – en pluspunten van jouw hond, hoe kun je jouw hond het beste presenteren, etc…..
Wij trainen op een positieve manier, zodat de hond positief wordt beloond dat het showen geweldig is. Want wie wil er geen vrolijke en enthousiaste hond in de ring?
Wij geven showtraining op de woensdagmiddag en woensdagavond. 
Ook heeft u de mogelijkheid om een privéles te volgen waarbij u 1 op 1 les krijgt een halfuur lang. Deze is uitsluitend in overleg in te plannen, neem gerust contact met ons op. 

Tarieven:
10 lessen kaart voor € 90,- (3 maanden geldig vanaf de 1ste les)
Losse les voor € 15,-
Privé les voor € 35,-

Voordeel kaarten:
50 lessen kaart voor € 400,- (12 maanden geldig vanaf de 1ste les)
30 lessen kaart voor € 250,- (12 maanden geldig vanaf de 1ste les)

Leskaarten zijn in onze shop en onder aan deze pagina aan te schaffen!

Leskaarten zijn te gebruiken voor meerdere honden en/of lessen op 1 dag/lesuur. Dit geldt voor honden van de zelfde eigenaar of handler.

Voorbeeld: U en uw handler willen met uw honden op hetzelfde tijdstip trainen dan kunnen deze beide honden op dezelfde kaart. 
Ander voorbeeld: U wilt met uw honden op 3 verschillende tijdstippen trainen, ook dan mag u op dezelfde kaart.
Nog een voorbeeld: U bent handler en wil graag trainen met 3 honden van verschillende eigenaren op 3 tijdstippen dan mogen ook deze honden op dezelfde kaart.

Lestijden:

Lestijden:
Onze reguliere lestijden zijn als volgt:
Avond:
1e uur: 19.20 – 20.00
2e uur: 20.15 – 20.55
3e uur: 21.10 – 21.50 (alleen open als 1e en 2e uur (bijna) vol zijn)

Onze lessen vinden plaats in onze binnenhal, die voorzien in van tapijttegels welke ook op tentoonstellingen gebruikt worden.

Tussendoor is de mogelijkheid om van 10.00 – 12.00 en van 14.30 – 18.00 een privéles in te plannen. U krijgt dan 1 op 1 les. (Leskaarten zijn niet geldig voor privélessen)

 

Wij werken met een planbord, zodat jij jezelf kunt inplannen op het tijdstip wat het beste voor jou uitkomt. Er is wel een maximum van 8 cursisten per groep en VOL = VOL. Dit om de individuele begeleiding te kunnen waarborgen.

Heeft u nog vragen neem dan contact op met ons!