• 0614160309
  • info@showdogcentre.nl

COVID-19

COVID-19

Vanaf 17 maart heeft Show Dog Centre de deuren moeten sluiten i.v.m. de huidige Corona maatregelen. Vandaag, 6 mei, komt er gelukkig een positiever geluid uit Den Haag en zijn wij druk aan het onderzoeken welke maatregelen er getroffen moeten worden om vanaf 2 juni a.s. weer open te kunnen gaan voor showtraining.

Een aantal ingrijpende veranderingen zullen wij in ieder geval doorvoeren om de lessen hopelijk vanaf 2 juni a.s. weer te kunnen hervatten. De veranderingen zijn:
1. Het aantal cursisten per les zullen gelimiteerd worden tot maximaal 5.
2. Wij zullen extra lessen gaan draaien, dit houdt in dat de pauzes komen te vervallen en de lessen iets ingekort worden i.v.m. hal leeg maken en klaar maken voor de volgende groep.
3. Publiek tijdens de lessen wordt niet geaccepteerd. Kom daarom als het kan alleen.
4. Dragen van mondkapje is verplicht, neem graag eigen mondkapjes mee, tegen betaling zijn ook mondkapjes aanwezig.
5. Betaal zoveel mogelijk met contactloze PIN betalingen.
6. Plan je les in via ons online planbord. (zie onze website showdogcentre.nl)

Uiteraard is het niet toegestaan om te komen als je klachten heb of iemand in je huishouden koorts heeft of besmet is.

Wij hopen jullie allemaal weer terug te zien tijdens onze showtraining. Plan alvast via het online planbord je les in want VOL=VOL

Hieronder een korte uitleg over het nieuwe online planbord.

Ga via onze website www.showdogcentre.nl, naar de knop Online Planbord. U wordt nu doorgestuurd naar ons planbord.

 

 

 

Het volgende scherm ziet u dan in beeld. U kunt makkelijk via het maand-overzicht/kalender rechtsboven navigeren naar de gewenste datum, hieronder in het beeld kunt u het gewenste uur aanklikken. Als u op de knop Deelname Toevoegen klikt kunt u een planning maken.

 

Het volgende scherm komt dan in beeld en hier dient u uw naam, e-mail, telefoonnummer en ras in te vullen. Komt u met z’n tweeën trainen dan kunt u d.m.v. het aantal dit aanpassen naar 2. Onder de knop herhaal kunt u deze planning herhalen voor dezelfde dag en tijd. Mocht u de week erop liever op de andere dag willen of een andere tijd dan moet u deze opnieuw zoals hierboven beschreven aanklikken en invullen. U kunt uw gemaakte planning niet weghalen, hiervoor moet u even contact met ons opnemen.

wendyvanoosten